Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

MŰSORVEZETŐINK

 • Csizinszky Éva

  műsorvezető

 • Danai Kata

  műsorvezető

 • Dr. Nagy Árpád

  az Orvos a Parton állandó szakértője

 • Denke Dániel

  műsorvezető

MŰSORAINK

Kívánságműsor a Parton

Kívánságműsor a Parton

A rádió kívánságműsora minden hétköznap 10 órától Denke Dániellel.

Balatoni Hírpercek

Balatoni Hírpercek

A Balatoni Hírpercek a tópart és a térség híreit, eseményeit dolgozza fel. Minden nap, délután egytől!

Délután a PART- on

Délután a PART- on

Hétfőtől péntekig sok zenével, könnyed, délutáni információs magazinnal segítjük a parton élőket és a Balatonnál pihenőket.

AKTUÁLIS

Elrajtolt a Kékszalag

Elrajtolt a Kékszalag

2016-07-14 10:48:42

Elrajtolt a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj mezőnye Balatonfüredről. Idén várhatóan az időjárás külön nehézséget okoz majd: a vitorlások erős szélben vágtak neki a légvonalban 155 kilométeres távnak. A szerda esti prognózisok szerint csütörtökön a hidegfront mögött egész nap erős északi-északnyugati szél várható (45-55 km/h), amelyet 60-65 km/h erősségű lökések kísérnek majd. Ez az erős szél nagyjából a verseny teljes időtartamára kitart majd. Hogy mire kell számítania a Kékszalag mezőnyének, Horváth Ákos, a Siófoki Viharjelző Obszervatórium vezetője beszélt a PartFM-nek.

Horogkeresztek és uszító feliratok a siófoki cigány önkormányzat irodájánál

Horogkeresztek és uszító feliratok a siófoki cigány önkormányzat irodájánál

2016-02-23 15:05:01
Horogkeresztekkel és uszító feliratokkal dekorálták ki ma reggelre a Siófoki Cigány Nemzetiségi Önkormányzat irodájának falát. Az egyik helyi üzletház emeletén található iroda bejárata mellé többek között azt írták: éljen a Jobbik, éljen Lengyel Róbert.
Fidesz közlemény a siófoki polgármesterről

Fidesz közlemény a siófoki polgármesterről

2016-02-03 18:53:05
A Fidesz Somogy Megyei Választmánya megdöbbenéssel értesült arról, hogy Lengyel Róbert, Siófok polgármestere becsapta a választóit - írja közleményében a Somogy Megyei Fidesz választmány.
Jégbeszakadt férfit mentett meg a nyugdíjas tűzoltó

Jégbeszakadt férfit mentett meg a nyugdíjas tűzoltó

2016-01-25 10:51:04
Egy nyugdíjas tűzoltó lélekjelenlétének köszönhetően szerencsésen megmenekült az a férfi, aki alatt siófoki Aranyparton beszakadt a jég, még szombaton délután.
Jó évet zárt a Balaton Színház

Jó évet zárt a Balaton Színház

2016-01-07 16:36:15
Jó évet zárt a keszthelyi Balaton Színház, amelynek eddigi működése során 2015 volt az az esztendő, amikor a legtöbb bérletet értékesítették. Ez Csengei Ágota igazgató szerint annak is köszönhető, hogy a tapasztalatokat összegyűjtve egyre jobban megismerik a közönség igényét és ehhez igazítják a kínálatot. Tavaly nemcsak a színpadi produkciók, hanem az egyéb programok is látogatottak voltak; akadt olyan előadás is, amit az érdeklődés miatt meg kellett vásárolni még egy napra. A Balaton Színház tavaly januárban vette át a “minősített közművelődési intézmény” címet, amire először pályáztak. A ranglétrán azonban nincs megállás, a jövőben még előkelőbb címet szeretne magáénak tudni az intézmény.