Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

MOST ADÁSBAN

06:00-09:59
Reggel a PART-on
Csizinszky Éva

UTÁNA

10:00-13:59
Délelőtt a Parton
Danai Kata

MŰSORVEZETŐINK

 • Csizinszky Éva

  műsorvezető

 • Danai Kata

  műsorvezető

 • Juhász Bálint

  műsorvezető

 • Dr. Nagy Árpád

  az Orvos a Parton állandó szakértője

MŰSORAINK

Délután a PART- on

Délután a PART- on

Hétfőtől péntekig sok zenével, könnyed, délutáni információs magazinnal segítjük a parton élőket és a Balatonnál pihenőket.

Orvos a Parton

Orvos a Parton

Beteges témák az egészségünk világából. Orvos a Parton Dr. Nagy Árpáddal és Csizinzsky Évával.

Pelso – „szóban a Balatonról”

Pelso – „szóban a Balatonról”

A műsor címében a Balaton latin nevének, a Pelso-nak idézésével, - ami kiejtve rögtön egy szójáték lehetőségét is nyújtja a „szóban” szavunkra – utal a tartalomra: kedd esténként szólunk adáskörzetünk bizonyos értékeiről, példamutató, kiemelkedő, vagy akár látszólag kevésbé fontos, de az adott helyen élőknek mégis sokszor meghatározó eseményeiről, terveiről, eredményeiről.

AKTUÁLIS

Új ipari park épül Siófokon

Új ipari park épül Siófokon

2019-02-25 09:25:34

Az ipari parkok kiemelt gazdaságszervező funkciót látnak el az ország és a régiók életében, kapcsolatépítő, finanszírozási, ösztönzési megoldásokat kínálnak. Projektünk alapvető célja a vállalkozások versenyképességének javítása és a foglalkoztatás bővítése. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program célkitűzéseihez illeszkedve célunk a belső  erőforrásokra épülő, gazdaságélénkítés és foglalkoztatás-ösztönzés. Ennek megfelelően projektünk stratégiai célja az ehhez szükséges helyi feltételek biztosítása, illetve a térségekben a helyi gazdaságfejlesztéshez szükséges üzleti infrastrukturális háttér és szolgáltatások fejlesztése. Az üzleti infrastruktúra részeként kiemelt célunk a helyi ellátáshoz kapcsolódó infrastrukturális feltételek megteremtése a helyi vállalkozók megerősítése és a foglalkoztatás bővítése céljából.

Az adó- és járulékcsökkentésekről valamint a béremelésekről tartottak sajtótájékoztatót Somogy parlamenti képviselői

Az adó- és járulékcsökkentésekről valamint a béremelésekről tartottak sajtótájékoztatót Somogy parlamenti képviselői

2016-12-20 09:57:06

Mindenki érezni fogja az új esztendőben a béremelést, hiszen a minimálbér 15, a garantált bérminimum pedig 25 százalékkal növekszik. Az intézkedés pedig az összes szektort magával húzhatja – hangzott el a Somogy megyei kormánypárti országgyűlési képviselők évértékelő sajtótájékoztatóján. Mint hangsúlyozták: a gyarapodó és stabil gazdaság tette lehetővé a pozitív, fejlődést szolgáló intézkedéseket.

Az 500 ezredik komp utas köszöntése

Az 500 ezredik komp utas köszöntése

2016-07-26 12:26:51

Július 25-én gurult fel autójával a balatoni kompra az idei 500 ezredik utas és családja, akik számára nagy meglepetés volt, hogy a Balatoni Hajózási Zrt. nem csak köszöntötte, de egy 100 ezer forinttal feltöltött bankkártyával is megajándékozta őket. A szerencsés kompátkelő Lőrincz István, aki Nyíregyházáról érkezett, és családjával Szántódon tölti a vakációt. 

Elrajtolt a Kékszalag

Elrajtolt a Kékszalag

2016-07-14 10:48:42

Elrajtolt a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj mezőnye Balatonfüredről. Idén várhatóan az időjárás külön nehézséget okoz majd: a vitorlások erős szélben vágtak neki a légvonalban 155 kilométeres távnak. A szerda esti prognózisok szerint csütörtökön a hidegfront mögött egész nap erős északi-északnyugati szél várható (45-55 km/h), amelyet 60-65 km/h erősségű lökések kísérnek majd. Ez az erős szél nagyjából a verseny teljes időtartamára kitart majd. Hogy mire kell számítania a Kékszalag mezőnyének, Horváth Ákos, a Siófoki Viharjelző Obszervatórium vezetője beszélt a PartFM-nek.

Horogkeresztek és uszító feliratok a siófoki cigány önkormányzat irodájánál

Horogkeresztek és uszító feliratok a siófoki cigány önkormányzat irodájánál

2016-02-23 15:05:01
Horogkeresztekkel és uszító feliratokkal dekorálták ki ma reggelre a Siófoki Cigány Nemzetiségi Önkormányzat irodájának falát. Az egyik helyi üzletház emeletén található iroda bejárata mellé többek között azt írták: éljen a Jobbik, éljen Lengyel Róbert.