Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

Horogkeresztek és uszító feliratok a siófoki cigány önkormányzat irodájánál

Horogkeresztekkel és uszító feliratokkal dekorálták ki ma reggelre a Siófoki Cigány Nemzetiségi Önkormányzat irodájának falát. Az egyik helyi üzletház emeletén található iroda bejárata mellé többek között azt írták: éljen a Jobbik, éljen Lengyel Róbert.
Elszomorító és felhábortó, ami történt. Nem mindennapos dolog – reagált Németh Zsolt, a Siófoki Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, akitől megtudtuk, hogy reggel 8 óra előtt az irodát nyitó koleganőjük szembesült a falra rajzolt horogkeresztekkel és a fenyegető kijelentésekkel. A városi cigány kisebbség vezetője nem akart találgatásokba bocsátkozni az üggyel kapcsolatban, mint mondta: még reggel feljelentést tettek.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a PartFM-et arról tájékoztatta, hogy az ügyben a Siófoki Rendőrkapitányság közösség elleni uszítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. – Tekintettel arra, hogy az ügyben a nyomozás folyamatban van, ezért annak érdekeire való tekintettel nem áll módunkban további információt adni - áll a rendőrségi válaszban.