Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

Balatoni Hírpercek 2018.06.21.

Tartalom:

- A Balatoni Kör gasztrotérképével együtt jelent meg a Balaton környékének legjobb éttermeit, borászatait, cukrászdáit, strandbüféit és piacait összegyűjtő Magyar Konyha 2018 gasztrokalauz.
- A levendula elvirágzása miatt ma lehetett utoljára gyűjteni a növényt a tihanyi Szedd Magad programban. A Belső-tó partján, a Levendula Ház Látogatóközpont azonban továbbra is érdekes programokkal várják a növény szerelmeseit a Levendula Hetek keretében.
- A horgászat a tavaszi és az őszi szezonnal kiszélesíti a turisztikai lehetőségeket - mondta Szári Zsolt, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója.
- Lokál pizza, azaz lángos szerintünk. Ez a neve az idei év legújabb strandételének, ami a korábbi nyarak sikerételeit megalkotó Bezerics Dánieltől származik.
- Minőségi kulturális programok várják a Balatonnál nyaralókat Vörösberény barokk központjában - a programok helyszínéül szolgáló épületeket kormányzati segítséggel szerezte meg a balatonalmádi önkormányzat.
- Beindult a majd 300 millió forintból megújult fonyódi piac-csarnok próbaüzeme, június 30-án lesz a hivatalos átadás. 
- Várossá nyilvánításának 26. évfordulója alkalmából több napon át ünnepel Balatonföldvár péntektől vasárnapig
- Nehéz helyzetű gyerekeknek segít a Csopaki Művésztelep nyári tábor, amit idén július 21-től tartanak a Balaton északi partján
- Szombaton Országos Kispályás Labdarúgó Tornára várják a korántsem „kispályás” tehetségeket Balatonszárszóra