Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

Rólunk

Új időszámítás a Part FM-en!

Új naszádokat igazolt a Part FM a balatoni flottájába, akik június 8-tól igazi, hamisítatlan nyári hangulatot küldenek az éterbe a magyar tengernél rádiózóknak. Megújult a rádiónk arculata, a zenei hangzás, csapatunkhoz pedig ismert rádiósok csatlakoztak. Ami változatlan, az elkötelezettségünk az itt élők és ide érkezők, a Balatont szeretők pontos és hiteles tájékoztatása iránt. Célunk, hogy a szlogent – a Balaton rádiója - tartalommal töltsük meg és műsoraink az itt élők, valamint a Balatonnál megforduló turisták mindennapjainak részévé váljon.

Az új műsorstruktúrával, a közelmúlt nagy slágereivel azokat is igyekszünk majd idecsábítani, akik korábban nem bennünket választottak.

Megcsináltuk – mi ebben hiszünk – próbáld ki – szerintünk, velünk maradsz!

A Part FM 2012 decemberében kezdte meg zenés, kereskedelmi műsorát teljes balatoni eléréssel, a nagyszerű zenék mellett azzal a küldetéssel, hogy szlogenjéhez hűen – a Balaton Rádiója – megbízható hírforrásként tájékozódási pont legyen az itt élők és itt nyaralók számára.

Beszámolunk a Balaton és vonzáskörzete valamennyi fontos eseményről, legyen az közéleti vagy politikai történés, a térség gazdaságát érintő hír, kulturális esemény, közlekedési információ.

Rádiónk fórumot biztosít a helyi közösségeknek, civil szervezeteknek, a lokálpatrióta törekvéseknek. Kiemelten foglalkozunk az infrastrukturális fejlesztésekkel, a környezetvédelemmel, a balatoni gazdaság alapját képező turizmussal, az ágazatban érintett cégekkel, hirdetve azt a pozitív és követendő életszemléletet, amit az itt élők erre épített szellemisége tud közvetíteni.